Zajda

Veroničina hláška 2 dny před táborem, že fakt nemá žádnou mikinu. "A mikinu mami na táboře určitě budu potřebovat. A mami musíš mě ji ušít, protože prvně tam budeme spolu, ale potom odjedeš a budu tam sama, Tak aby se mě nestýskalo." Nestýskalo by se jí ani tak. Ještě, že Bára neumí mluvit, zůstávala u babičky.
Látku si vybrala sama - Byl to nějaký cca 50 cm kousek ze zbytkového balíku. A k tomu zajíčkový úplet od JNY - koupený kdysi dávno v  předprodeji.
Protože teplákoviny bylo málo, část vnější kapuce je taky jen z úpletu a nejsou kapsy. Bylo málo látky, spěchalo se a chtěla vyšívat zajíčky. Musela jsem tedy vypotit jednoduchou kresbu zajdy - jen pár čárek. 

Zadní díl je prodloužen pod zadek a kapuce je překřížena. Je to velice příjemné, vypadá to pěkně a jako bonus nemusí nosit šátek nebo šálu, až bude chladněji. 

A  musím se  pochválit, protože mikča se fakt povedla. Tak jsem si večer před táborem taky jednu ušila. Má kapsy a jenom jednoho zajíčka. Přece jenom nejsem až tak infantilní .Ale to až někdy jindy. 
Díky že jste to dočetli až sem. Petra

Foceno dnes před odchodem do Dinoparku a ZOO jen tabletem Apple



Komentáře